skip to Main Content
Grondige Reiniging Voor Mensen Weer Op Kantoor Komen Werken

Grondige reiniging voor mensen weer op kantoor komen werken

Tips voor de grote kantoorschoonmaak

Langzaamaan worden de corona maatregelen weer versoepeld. Er wordt weer steeds meer op kantoor gewerkt. Voor uw werknemers en collega’s weer naar kantoor komen, is het verstandig om een grondige reiniging uit te laten voeren. In dit blog vertelt ChemDry Wouters meer over een grondige reiniging van het interieur van uw bedrijfspand.

Vloeren grondig reinigen

Over het algemeen zijn er twee grote werkzaamheden die u door een specialist wilt laten uitvoeren voordat uw werknemers weer naar kantoor komen: het reinigen van de vloeren en het reinigen van de kantoormeubels. De (dagelijkse) schoonmaak van vloeren is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar hij moet ook periodiek behandeld worden. Elke vloer moet op een andere manier behandeld worden. Al jarenlang is ChemDry Wouters specialist op dit gebied. Wij weten precies welke behandeling iedere vloersoort nodig heeft, en we voeren die uit met de juiste apparatuur.

Meubilair grondig reinigen

Meubels in openbare ruimtes worden op een gegeven moment vuil. Dat is niet gek. Een vlek in een bank of een vieze bureaustoel betekent niet dat u er maar een kussen op moet leggen en hopen dat niemand het ziet. Wij beschikken over een speciale meubelreinigingsmachine waarmee we de meubelstukken weer als nieuw maken. Vlekken en vreemde luchtjes verdwijnen snel! Maak gerust een afspraak voor een demonstratie.

Werkzaamheden door ChemDry Wouters

Naast vloer- en meubelreiniging kunt u ook bij ChemDry Wouters terecht voor andere werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan gevelreiniging en graffiti verwijderen, zonnepanelen schoonmaken, glasbewassing en meer. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken