skip to Main Content
Grondige Meubelreiniging

Grondige meubelreiniging

Een meubelreiniging door ChemDry Wouters

Nu het nieuwe jaar is begonnen, is het fijn om te beginnen met een frisse start. Daar hoort uiteraard ook een schoon kantoor bij. Bij een kantoorschoonmaak worden vaak de meubels in het pand vergeten. Daarnaast is het behoorlijk lastig om eigenhandig de meubels in het kantoor te ontdoen van vuil. Schakel voor deze klus een specialist als ChemDry Wouters in. Wij kunnen met de juiste kennis, vaardigheden en materialen ervoor zorgen dat uw kantoormeubels grondig gereinigd worden.

Professionele meubelreiniging

De meubels in uw kantoorpand zoals bureaustoelen en banken worden intensief gebruikt. Na verloop van tijd worden ze natuurlijk vuil. Het is dan niet direct noodzakelijk om de meubels te vervangen. ChemDry Wouters is gespecialiseerd in meubelreiniging. Tijdens de reiniging maken wij gebruik een speciale machine. Deze machine zorgt ervoor dat uw meubels worden ontdaan van vlekken, vuil en luchtjes. Uw meubels kunnen er dan weer een tijd tegenaan!

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over de meubelreiniging die wij uitvoeren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0481-50900. Mailen kan ook via info@chemdrywouters.nl of vul het online contactformulier op onze website in. Maak een afspraak met ons en wij geven u een demonstratie van onze meubelreiniging.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken