skip to Main Content

Laat ons uw granito vloer reinigen

Heeft u behoefte aan een bedrijf in specialistische reiniging dat uw granito vloer kan schoonmaken in Nijmegen? Neem dan contact op met ChemDry Wouters. Voor het reinigen van uw vloer gebruiken wij alleen de beste middelen en de juiste methoden. Wij stemmen de keus voor onze middelen en methoden nauwsluitend af op waar uw granito vloeren uit bestaan. Benieuwd naar onze diensten? Vraag een volledig vrijblijvende offerte bij ons aan. Hierin staat helder uitgelegd welke diensten wij tegen welke scherpe prijzen aanbieden. Wanneer mogen wij uw vloeren schoonmaken?

Wat voor een granito vloeren heeft u?

Graag horen wij wat voor een granito vloer u heeft. Er bestaan namelijk verschillende soorten van. Deze vloersoort, ook wel bekend als terrazzo, heeft een glad geschuurde bovenlaag die bestaat uit onder andere cement, water, zand en korrels. Als u ook een trotse eigenaar bent van zo’n bijzondere vloer, dan raden wij u aan deze tenminste 1 keer per jaar te laten schoonmaken door onze vakkundige specialisten. Zij doen dit uiterst zorgvuldig en gebruiken hiervoor precies die reinigingstechnieken en -middelen die voor het mooiste en meest langdurige resultaat zorgen. Geef de vloeren in uw horecagelegenheid, hotel, kantoor, school of ziekenhuis ook een prachtige en duurzame oppepper!

Uw schoonmaakspecialist in Nijmegen

Ons schoonmaakbedrijf inschakelen, is een erg verstandige keuze. Wij bieden onze specialistische diensten namelijk voor zeer scherpe prijzen aan. Daarnaast is de kwaliteit van onze werkzaamheden zeer hoog en helpen wij u van A tot Z.

Zo zijn wij desgewenst in te schakelen buiten uw standaard openingstijden, zodat uw gasten of bezoekers geen hinder ondervinden van onze schoonmaakdiensten. Hierbij een kleine opsomming van enkele van onze kernwaarden:

  • Vakkundig advies
  • Veelzijdig aanpak
  • Betaalbare prijzen
  • Effectieve werkwijze
  • Ervaren specialisten

Wilt u onze medewerkers inschakelen? Laat ons dan eerst een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

granito vloer schoonmaken Nijmegen

Wanneer mogen wij uw granito vloer schoonmaken in Nijmegen?

Is het weer tijd voor een grondige schoonmaakbeurt voor uw vloeren in Nijmegen? Neem direct contact met ons op. Wij kunnen deze diensten eenmalig voor u uitvoeren, maar u kunt ook een periodiek contract met ons afspreken. Dan weet u zeker dat uw vloeren correct en tijdig professioneel gereinigd worden. Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Uw granito vloer uitvoerig schoonmaken in Nijmegen doen wij graag voor u.

Back To Top