skip to Main Content

granito vloer schoonmaken Nijmegen

Granito vloer laten schoonmaken in Nijmegen door ChemDry Wouters

Bent u in Nijmegen op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van een granito vloer? Dan bent u op zoek naar ChemDry Wouters. Bij ons weet u zeker dat we enkel en alleen de beste schoonmaakmethodes gebruiken voor het schoonmaken van uw granitovloer in Nijmegen. Dit doen we door onze keuze voor middelen en methoden altijd af te stemmen op op het materiaal waarvan uw granito vloer van is gemaakt. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan om te zien wat wel allemaal voor u schoonmaken tegen welke scherpe prijzen.

ChemDry Wouters: uw schoonmaakspecialist in Nijmegen

Omdat de ene granito vloer de andere niet is, horen we heel graag van u welk type granito vloer we bij u in Nijmegen kunnen schoonmaken. De granito vloer staat ook wel bekend als terrazzo. Deze heeft een glad geschuurde bovenlaag die bestaat uit cement, water, zand en korrels. Bent u inderdaad de trotse eigenaar van deze vloer? Dan raden we u met klem aan om deze minstens één keer per jaar te laten schoonmaken door de specialisten van ChemDry Wouters. Bij ons bent u verzekerd van uiterste zorgvuldigheid en het gebruik van precies die reinigingstechnieken en -middelen die voor het mooiste en meest langdurige resultaat zorgen. Zo heeft de vloer in uw horecagelegenheid, hotel, kantoor, school of ziekenhuis in Nijmegen gegarandeerd een lange levensduur!

Uitstekende service

We bieden u en uw granito vloer in Nijmegen unieke reinigingsmethoden in combinatie met een uitstekende service. Als u voor ons kiest om uw granito vloer te laten schoonmaken, bent u zeker van een partner die ook écht voor u klaar staat. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en zijn constant op de hoogte van de nieuwe reinigingstechnieken. Naast het laten schoonmaken van uw granito vloer in Nijmegen schakelt u ons ook in voor:

 • Meubelreiniging
 • Tapijtreiniging
 • Reiniging van harde vloeren
 • Brandvertraging

Graniet vloer schoonmaken

Uw expert in specialistische schoonmaken

Voor specialistisch schoonmaken in Nijmegen moet u bij ChemDry Wouters zijn. Met onze jarenlange kennis en ervaring, reinigen we elk type granito vloer in Nijmegen met de nieuwste schoonmaaktechnieken. Bij ons rekent u op de volgende voordelen:

 • Specialistisch schoonmaken
 • Veelzijdige aanpak
 • Minimale verstoring
 • Veilig voor mens en dier
 • Persoonlijk advies
 • Scherpe prijzen
 • Effectieve aanpak
 • Ervaren vakmensen

Onderhoud granito vloer

ChemDry Wouters raadt u aan in Nijmegen uw granito vloer zelf zo nu en dan schoon te maken en te onderhouden. Omdat granito een speciale behandeling vereist, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Reinig uw granito vloer periodiek met een mop, dweil of microvezel doek en een zuurvrije grondreiniger die u doseert met schoon water. Laat dit 10 tot 20 minuten inweken, maar nooit intrekken. Voor een optimaal effect kunt u deze stap herhalen. Uiteindelijk houdt u uw granito vloer in Nijmegen schoon door regelmatig te vegen met een zachte bezem en te dweilen met een mop en wat water met edelzeep. Zo houdt u uw granito vloer in Nijmegen zelf schoon en mooi. Toch is het verstandig om één keer per jaar de specialisten van ChemDry Wouters in te huren om uw granito vloer in Nijmegen te laten schoonmaken. Heeft u een granito vloer in uw eigen bedrijf? Onze vakmensen komen ook met alle plezier buiten reguliere openingstijden langs. Zo hebben uw gasten en klanten geen last van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op  Wanneer mogen wij uw granito vloer schoonmaken in Nijmegen?

  Wilt u uw granito vloer in Nijmegen laten schoonmaken door een professional? Heeft u iets anders dat (chemisch) gereinigd moet worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem dan vandaag nog contact op met ChemDry Wouters voor extra informatie of een vrijblijvende offerte. Dat kan telefonisch via 0481 450 900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken