skip to Main Content

granito vloer schoonmaken arnhem

Laat ons uw granito vloer schoonmaken in Arnhem

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf dat uw prachtige granito vloer kan schoonmaken in Arnhem? Schakel dan de specialisten van ChemDry Wouters in. Wij hebben de juiste middelen en methoden om uw vloer perfect mee te reinigen. Onze vakmensen weten precies waar granito vloeren uit bestaan, welke reinigingsmethodes ervoor geschikt zijn en welke schoonmaakmiddelen wel en niet werken. Maak vandaag nog een afspraak met ons of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Daarin geven we uitvoerig aan tegen welke scherpe prijs wij uw granito vloer schoonmaken in Arnhem.

Wat wij doen

Een granito vloer schoonmaken in Arnhem kunnen wij als de beste. Wij hebben de expertise in huis om iedere vloer te reinigen met de juiste reinigingsmethoden. Combineer dit met onze uitstekende service en u heeft een partner die écht voor u klaar staat. Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de reinigingstechnieken en weten precies hoe ze uw vloer het beste kunnen schoonmaken. Maar wij kunnen nog veel meer dan een granito vloer schoonmaken in Arnhem. U kunt ons ook inschakelen voor:

 • Meubelreiniging
 • Reiniging van harde vloeren
 • Tapijtreiniging
 • Glasbewassing
 • Stoffering brandvertragend maken
 • En nog veel meer

Neem contact op voor schoonmaken in Arnhem!

Wat is granito precies?

Een granito vloer bevat een glad geschuurde laag die onder andere bestaat uit aan elkaar verbonden korrels, cement, zand en water. Deze specifieke vloeren staan ook wel bekend onder de naam terrazzo. Beschikt u over zo’n unieke vloer in Arnhem? Dan is het essentieel dat u deze regelmatig en grondig laat reinigen. Schakel ons hiervoor in. Wij bestuderen eerst uw vloeren, waarna wij precies de juiste reinigingsmiddelen en -technieken kunnen bepalen. Wij raden aan uw vloeren minimaal 1 keer per jaar door ons te laten schoonmaken. Op deze manier gaan uw vloeren langer mee en blijft de uitstraling van uw kantoorpand, ziekenhuis, school of horecagelegenheid zeer kwalitatief en professioneel.

Onderhoud is de sleutel tot succes

Als u uw granito vloer in goede staat wilt houden, is het van belang dat u de vloer regelmatig laat schoonmaken en onderhouden. Een granito vloer vraagt om een speciale behandeling. Daarom is het belangrijk dat u op een aantal zaken let. Om de vloer goed te reinigen, kunt u het beste periodiek een mop, dweil of microvezeldoek gebruiken met een zuurvrije grondreiniger die u met schoon water doseert. Vervolgens laat u dit 10 tot 20 minuten inweken, maar zorg ervoor dat het nooit in de vloer trekt. U houdt uw vloer schoon door regelmatig met een zachte bezem het vuil van de vloer te vegen en door te dweilen met een mop, een klein beetje water en edelzeep. Onderhoudt u uw vloer in Arnhem op deze manier? Dan blijft de vloer langer mooi. Wilt u er zeker van zijn dat het reinigen van uw granito vloer goed verloopt? Laat ons dan eenmalig of periodiek langskomen om dit voor u te doen. Wij beschikken over de ervaring, reinigingsmiddelen en vakkennis om uw vloer op de beste manier te onderhouden!

Tapijt reinigen Armnhem

Een schoonmaak zoals u wilt

Voor een specialistische schoonmaak in Arnhem, bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wij kunnen naast het schoonmaken van een granito vloer, ook diverse andere schoonmaakdiensten voor u verrichten. Hierdoor zal uw pand er op zijn best uit blijven zien. We stellen graag een schoonmaakplan op gebaseerd op wat u wilt. Want uiteindelijk bepaalt u natuurlijk wat er gereinigd moet worden. Geef uw wensen aan ons door, dan stellen wij een maatwerk offerte voor u op. Ook als u ons het liefst aan het werk ziet buiten uw standaard openingstijden, bieden wij passende mogelijkheden. Wij staan voor:

 • Betaalbare tarieven
 • Veelzijdige diensten
 • Effectief programma
 • Professioneel advies
 • Ervaren medewerkers

Schakel ons in voor uw vloeren in Arnhem

Wij vertellen u graag meer over de werkwijze van ons schoonmaakbedrijf. Wij bieden niet alleen specialistische diensten aan, wij vragen hier ook nog eens zeer eerlijke prijzen voor. U betaalt bij ons dus nooit te veel, maar geniet tegelijkertijd wel van hoogwaardige kwaliteit in werkzaamheden en resultaat. Wij halen u bovendien alle zorg uit handen. Door jarenlange ervaring kunnen wij uw granito vloer schoonmaken in Arnhem met de nieuwste en beste schoonmaaktechnieken. Bent u overtuigd van onze aanpak? Schakel ons dan vandaag nog in voor het reinigen van uw vloeren. Als specialist in het reinigen van granito vloeren staan wij voor u klaar!

Neem contact met ons op  Uw granito vloer schoonmaken in Arnhem doen wij graag

  Wilt u uw granito vloeren in Arnhem weer van een vakkundige schoonmaakbeurt voorzien? Schakel ons dan direct in. Wij komen graag langs voor een eenmalige klus, maar bieden onze diensten ook in periodieke contracten aan. Zo hoeft u zelf niet meer bij te houden wanneer een volgende schoonmaak gewenst is. Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons uw granito vloer vakkundig schoonmaken in Arnhem.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken