skip to Main Content
Graffiti verwijderen

Graffiti laten verwijderen in Nijmegen

Graffiti zelf verwijderen kan lastig zijn. Heeft u daarmee problemen? Dan is ChemDry Wouters de oplossing. In Nijmegen staan wij bekend als dé specialist op het gebied van gevelreiniging. Is er graffiti gespoten op uw kantoorpand of woning in Nijmegen? Met behulp van hogedrukreiniging of softstralen verwijderen wij de graffiti van uw gevel. Dit gebeurd op een milde manier zodat uw gevel niet beschadigt raakt. Met één van deze technieken lukt het ons zeker om uw gevel op een verantwoorde manier te reinigen. Een schone en representatieve gevel dat wilt u toch ook?

Laat graffiti verwijderen door een echte specialist!

Graffiti: de een ziet het als kunst, de ander haat het. Natuurlijk hangt dit af van de plek waar het is gespoten. Deze keer was uw gevel aan de beurt. Ongevraagd is die ondergespoten. Dit zorgt bij u voor veel ergernis, overlast en natuurlijk extra onkosten. De enige oplossing is: verwijderen. ChemDry Wouters kan u in Nijmegen helpen. Al sinds 1991 zijn wij actief in de wereld van de specialistische reiniging. Unieke reinigingsmethoden combineren wij met de hoogste dienstverlening. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat zij zich tijdens het werk houden aan de vastgestelde regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken over het verwijderen van graffiti in Nijmegen.

Chem-Dry graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen zonder uw gevel in Nijmegen te beschadigen is wat wij doen. De achtergrond van uw gevel is bepalend voor welke reinigingsmethode toegepast wordt. Ons bedrijf inhuren kent een aantal voordelen, namelijk dat wij:

 • Op de hoogte zijn van de nieuwste reinigingstechnieken
 • Uw ondergrond grondig wordt gereinigd, maar verder bespaard blijft
 • Aan de slag gaan op basis van uw vragen en behoeftes
 • De modernste apparatuur gebruiken; veilige reinigingsmiddelen
 • Efficiënte service aanbieden

Wilt u ook een schone en representatieve gevel in Nijmegen? Als u graffiti wilt laten verwijderen van uw gevel dan weet u wat u te doen staat.

Neem contact met ons op  Graffiti laten verwijderen? Neem contact op

  Is er graffiti gespoten op uw woning of bedrijfspand in Nijmegen? Neem dan contact op met ChemDry Wouters voor het verwijderen ervan. Stel uw vraag via het contactformulier op onze website. Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen op: 0481 450 900. Of stuur een mail naar: info@chemdrywouters.nl. Wij helpen u graag verder. ChemDry Wouters is uw expert op het gebied van graffiti verwijderen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken