skip to Main Content

Graffiti verwijderen in Arnhem laat u verzorgen door Chem-Dry

Worden uw gevels ontsierd door graffiti? ChemDry Wouters is in de omgeving Arnhem dé specialist in het verwijderen van graffiti.

Behalve om het verwijderen van graffiti, staan wij in Arnhem ook bekend om het reinigen van gevels. We maken gebruik van veilige reinigingsmiddelen en de modernste apparatuur.

Ga niet zelf graffiti verwijderen in Arnhem

Zijn de muren van uw woning of bedrijfspand in Arnhem bewerkt met graffiti? En wilt u de graffiti laten verwijderen? Probeer dit dan niet zelf te doen. De kans is groot dat u het probleem op deze manier erger maakt.

De muren kunnen zelfs blijvend beschadigd raken. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Neem daarom voor het verwijderen van graffiti contact op met een specialist. Hierdoor bent u verzekerd van een goed resultaat!

graffiti_verwijderen

Uw gevel weer schoon en representatief

Graffiti kan zorgen voor ergernis, overlast en onkosten. ChemDry Wouters, uw gevelspecialist in Arnhem, gebruikt voor het verwijderen van graffiti een methode die de ondergrond grondig reinigt zonder deze te beschadigen. Afhankelijk van de ondergrond reinigen en verwijderen we graffiti met turbostralen, of met hogedrukapparatuur in combinatie met een veilig reinigingsmiddel. We zorgen ervoor dat uw gevel er weer schoon en representatief uit ziet.

Wij zorgen voor een gloednieuw resultaat

Graffiti verwijderen, kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van ChemDry Wouters. Dankzij onze specialistische diensten, zorgen wij voor een effectieve verwijdering en zorgen we voor een gloednieuw resultaat. We weten precies welke reinigingsmethode past bij de ondergrond, waardoor we vrijwel iedere ondergrond veilig en doeltreffend kunnen reinigen. Naast dat we de ondergrond schoonmaken, zorgen we er ook voor dat de ondergrond daadwerkelijk schoon blijft. We kunnen ook een beschermende laag aanbrengen op de muren van uw woning of bedrijfspand. Hierdoor zijn we in staat om, bij een volgende keer, sneller en goedkoper de graffiti in Arnhem te verwijderen.

Neem contact met ons op  Vrijblijvende offerte

  Wanneer u meer wilt weten over de services die wij als schoonmaakbedrijf bieden. Of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0481 450 900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. Maak van schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal uw partner voor een grondige schoonmaak in Arnhem.

  Hoogste servicegraad

  Ons bedrijf is opgericht in 1991. We bieden unieke reinigingsmethoden in combinatie met de hoogste servicegraad. Er écht zijn voor onze klanten, dat vinden wij belangrijk. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en blijven continu op de hoogte van de nieuwe reinigingstechnieken. Naast het reinigen van gevels en het verwijderen van graffiti, bieden wij klanten in Arnhem ook:

  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Reiniging van harde vloeren
  • Brandvertraging

  Dé expert in specialistische reiniging

  Wij zijn dé expert in specialistische reiniging voor particulieren en bedrijven in Arnhem. Dus wilt u graffiti laten verwijderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij iedere opdracht efficiënt en vakkundig uitvoeren. Onze voordelen zijn:

  • Specialistische reiniging
  • Minimale verstoring
  • Veilig voor mens en dier
  • Persoonlijk advies

  Uw partner bij graffiti verwijderen in Arnhem

  U wilt natuurlijk dat uw woning of bedrijfspand in Arnhem er goed uit ziet. Van binnen, maar ook zeker van buiten. Daarom wilt u niet dat de gevel onder de graffiti zit. ChemDry Wouters helpt u graag van dit probleem af door de graffiti te verwijderen. Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Ook komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken. Hierdoor kunnen we bepalen welke reiniging het meest geschikt is om de graffiti snel, veilig en milieuvriendelijk te verwijderen.

  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

  Wanneer u meer wilt weten over de services die wij als schoonmaakbedrijf bieden of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0481 450 900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken