skip to Main Content
Zijn Uw Gordijnen Wel Brandvertragend?

Zijn uw gordijnen wel brandvertragend?

Er wordt niet altijd stilgestaan bij de vraag of gordijnen wel brandvertragend zijn. Het is echter zeer belangrijk. Heeft u hier destijds bij het kopen van uw gordijnen geen rekening mee gehouden? Geen probleem! De specialisten van ChemDry Wouters kunnen allerhande stoffen brandvertragend maken. Gordijnen brandvertragend maken is dus wel zo verstandig, lees hieronder waarom precies.

Brandvertragend? Ontvang een certificaat

Uzelf, uw bezoek, uw patiënten of uw gasten beschermen tegen brand, is in eerste instantie een zaak van veiligheid. Maar daarnaast staat u als bedrijf een stuk sterker als u uw gordijnen door onze specialisten brandvertragend laat maken. U ontvangt na die klus namelijk een certificaat dat u kunt overhandigen aan de brandweer. Zo kunt u aantonen dat u er alles aan heeft gedaan brand te weren. ChemDry Wouters is een officiële dealer van Ajax Flamelock®. Dit maakt ons gecertificeerd om stofferingen brandvertragend te maken. Een brandje ontstaat in een ogenblik. Bij brand geldt: voorkomen is beter dan genezen. Laat ons dus bij u langskomen om uw gordijnen te voorzien van een brandvertragende laag.

Laat ons uw gordijnen brandvertragend maken

Met brandvertragende gordijnen woont en werkt u een stuk zekerder. Wij komen graag naar u toe voor het brandvertragend maken van stofferingen. Bel naar 0481-450900 en wij komen spoedig uw gordijnen brandvertragend maken.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken