skip to Main Content

Perfect resultaat voor een frisse blik naar buiten

Heeft u voor uw kantoor- of bedrijfspand professionele hulp nodig bij glasbewassing in Velp? ChemDry Wouters verzorgt graag de glasbewassing in Velp voor uw onderneming. Al sinds 1991 zijn wij expert in specialistische reiniging. Wij verzorgen naast tapijt- en meubelreiniging bij bedrijven en instellingen in Velp en omgeving, ook professionele glasbewassing. Een goede uitstraling van uw bedrijf is immers al het halve werk, nietwaar? Door gebruik te maken van de juiste technieken en materialen zorgen wij voor een perfect resultaat. Wilt u meer informatie over het laten wassen van uw ramen door de professionals van ChemDry Wouters? U leest er hieronder meer over. Maar u kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij maken graag een afspraak met u.

Schone ruiten voor uw bedrijf in Velp

Een schoon en fris ogend bedrijfspand in Velp is vanzelfsprekend ook een representatief bedrijfspand. Nu kunnen we ons voorstellen dat het wassen van uw ramen niet direct op de eerste plaats staat in uw bedrijfsvoering. Bovendien zijn bedrijfsgebouwen aan de buitenkant ook vaak moeilijk bereikbaar. Dat maakt glasbewassing in Velp moeilijk om zelf uit te voeren. Dan kunt u het beste de specialisten van ChemDry Wouters inschakelen. Wij nemen graag de glasbewassing in Velp van uw bedrijfspand, instelling of kantoor op ons. Wij maken gebruik van de juiste middelen en materialen en zorgen ervoor dat uw ramen en uw pand de gewenste, representatieve uitstraling hebben.

Professionele glasbewassing tegen een scherp tarief

Een streeploos resultaat bij het wassen van uw ramen is een vak apart. Wij verstaan dat vak tot in de puntjes. Het is daarom heel fijn dat u glasbewassing uit handen kunt geven aan de professionals van ChemDry Wouters. Wilt u ons inschakelen voor professionele glasbewassing van uw kantoor, bedrijfspand of instelling in Velp? Dan bieden wij u een scherp tarief. Bel of mail ons, en ontvang direct meer informatie over onze scherpe prijzen. Ook voor advies op maat kunt u altijd bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en zorgen altijd voor een perfect resultaat.

Voordelen van glasbewassing door ChemDry Wouters

Schakel vandaag nog ChemDry Wouters in voor glasbewassing in Velp en profiteer van de volgende voordelen:

  • Scherpe tarieven
  • Een nette en nauwkeurige aanpak
  • Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakproducten
  • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Schakel ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in voor glasbewassing in Velp. Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website. ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken