skip to Main Content

Streeploos schoon visitekaartje voor uw bedrijf

Als u een goedlopend bedrijf in Huissen heeft, wilt u natuurlijk dat dit er altijd netjes uitziet. Door regelmatig glasbewassing in Huissen op uw bedrijf toe te passen door ChemDry Wouters, weet u zeker dat uw pand er van binnen en van buiten schoon er fris uitziet. Bovendien is het ook gewoon prettig om door schone ramen naar buiten te kunnen kijken. Uw gasten zien dat uw bedrijf zo een verzorgde indruk maakt. En dat heeft ook zijn weerslag op uw medewerkers. Wil u ook dat wij bij u glasbewassing in Huissen komen doen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak.

Glasbewassing in Huissen door ChemDry Wouters

U doet waarschijnlijk andere werkzaamheden of zaken dan ChemDry Wouters? Als dat klopt, dan betekent dat automatisch dat ramen wassen niet úw core business is. Bovendien is het streeploos wassen en schoonmaken van de beglazing van een bedrijfspand een intensief werkje en ook echt een vak. Zeker als uw bedrijfs- of kantoorgebouw veel glas heeft en op sommige plekken wat moeilijker bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Chem Dry Wouters biedt u met professionele glasbewassing in Huissen een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Maatwerk glasbewassing

Elk kantoor of bedrijf is anders ingericht. Dat betekent dus ook dat bedrijfsmatige glasbewassing in Huissen altijd om maatwerk vraagt. De reinigingsfrequentie van binnenglas is altijd anders dan de wasfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we daarom graag een maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. En als we ook met een hoogwerker bij u actief zijn, kunnen we meteen ook eventuele gebreken aan uw pand voor uw opsporen.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing

Bij ChemDry Wouters hebben we de beschikking over eigen professioneel materieel om de glasbewassing van elk gebouw vakkundig te kunnen leveren. Als het nodig is zetten we daarvoor moderne telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo bieden we voor elke situatie een veilige oplossing om uw beglazing en het kozijnwerk grondig te kunnen reinigen.

Waarom glasbewassing door ChemDry Wouters?

Waarom kiest u voor ChemDry Wouters als het neerkomt op professionele en streeploze glasbewassing in Huissen voor uw bedrijf? Zo kunt u bij ons altijd rekenen op:

  • Specialistische reiniging en glasbewassing
  • Minimale verstoring
  • Persoonlijk advies
  • Veilige schoonmaakwijze voor mens en dier
  • Nette afhandeling

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Kiest u ook voor de vlekkeloze en professionele glasbewassing in Huissen van ChemDry Wouters? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken