skip to Main Content

Streeploos schoon visitekaartje voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf in Duiven dat u er graag representatief wilt laten uitzien? Door regelmatig glasbewassing in Duiven op uw bedrijf toe te passen door ChemDry Wouters, weet u zeker dat uw pand er van binnen en van buiten altijd schoon, fris en verzorgd uitziet. En het is gewoon prettig om door schone ramen de omgeving te kunnen bekijken. Uw gasten en personeel zien zo ook dat uw onderneming een verzorgde indruk maakt. En dat wordt altijd op prijs gesteld! Kunnen wij bij uw bedrijf ook de glasbewassing in Duiven komen doen? Bel of mail ons voor het opstellen van een vrijblijvende offerte en/of het maken van een afspraak.

Glasbewassing in Duiven door ChemDry Wouters

U doet waarschijnlijk andere werkzaamheden of zaken dan dat wij bij ChemDry Wouters doen? Als dat inderdaad het geval is, dan weten wij meteen dat ramen lappen niet uw dagelijkse bezigheid is. Bovendien is het streeploos wassen en schoonmaken van de beglazing van een bedrijfspand intensief en ook echt een serieus vak. Chem Dry Wouters biedt u met professionele glasbewassing in Duiven een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Maatwerk glasbewassing

U kunt bij ons terecht voor bedrijfsmatige glasbewassing in Duiven. En dat is natuurlijk altijd maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is altijd anders dan de wasfrequentie van het glas aan de buitenkant. Wij stellen daarom samen met u graag een maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk voor vele jaren in de beste conditie te houden. En als we ook met een hoogwerker bij u actief zijn, kunnen we meteen ook eventuele gebreken aan uw pand voor uw opsporen.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing

Bij ChemDry Wouters hebben we professioneel materieel om de glasbewassing van elk gebouw vakkundig te kunnen uitvoeren. Indien nodig zetten we daarvoor moderne telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo bieden we voor elke situatie een veilige oplossing om uw beglazing en het kozijnwerk grondig te kunnen reinigen.

Waarom glasbewassing door ChemDry Wouters?

Waarom kiest u voor ChemDry Wouters voor professionele en streeploze glasbewassing in Duiven voor uw bedrijf? U kunt bij ons altijd rekenen op:

  • Specialistische reiniging en glasbewassing
  • Minimale verstoring
  • Persoonlijk advies
  • Veilige schoonmaakwijze voor mens en dier
  • Nette afhandeling

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Kiest u ook voor de vlekkeloze en professionele glasbewassing in Duiven van ChemDry Wouters? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken