skip to Main Content

Milieuvriendelijke gevelreiniging in Wijchen

Gevelreiniging in Wijchen is zo nu en dan nodig omdat uw kantoor- of bedrijfspand er zo representatief mogelijk moet uitzien. Bent u ook diezelfde mening toegedaan? Schakel dan de gespecialiseerde schoonmakers van ChemDry Wouters in. Wij zorgen dat een grondige gevelreiniging in Wijchen echt het verschil maakt voor uw bedrijf als het gaat om een gastvrije en verzorgde indruk. Wilt u binnenkort een gevelreiniging van uw pand te laten doen? Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in vele soorten schoonmaakdiensten, waaronder gevelreiniging. Neem dus snel contact met ons op voor uw gevelreiniging in Wijchen.

Waarom gevelreiniging laten uitvoeren?

Alles vervuilt in onze omgeving, ook de buitenzijde van uw kantoor. Vaak gaat dit ongemerkt, lichte stenen worden elk jaar donkerder en zeker aan de regenkanten. Kortom: de gevel van uw pand wordt in de loop van de tijd steeds vuiler. ChemDry Wouters kant dit probleem vakkundig voor uw verhelpen. Gevelreiniging in Wijchen doen wij onder andere met technieken als hogedrukreiniging en softstralen.

Wanneer gevelreiniging in Wijchen?

Zodra u merkt dat de gevel van uw bedrijfspand niet meer echt toonbaar is, is gevelreiniging in Wijchen zeker aan te bevelen. Daarnaast is het ook van belang, zeker bij lichte stenen, om de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van de buitenmuur krijgt de gevel een waterafstotende beschermlaag. Hierdoor kan vocht niet in de muren trekken. Het impregneermiddel dat wij toepassen dringt diep in de stenen door en doet gegarandeerd 8 tot 10 jaar zijn beschermende werk. Bepaalde steensoorten, waaronder kalkzandbreukstenen, zijn zeer poreuze stenen die gemakkelijk vocht opnemen. Hierbij is het van belang dat u die goed laat impregneren, nadat u ons voor gevelreiniging heeft ingeschakeld. De voordelen van uw gevel impregneren zijn:

 • schoon en opgefrist uiterlijk van uw bedrijfspand
 • drogere gevel door de waterafstotende, beschermende laag.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Daarom kiest u voor ChemDry Wouters

Bij ChemDry Wouters kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen, omdat wij met onze eigen schoonmaakproducten werken. Hierom kiest u nog meer voor ons:

 • Wij zijn uw expert in specialistische gevelreiniging
 • Wij garanderen een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden
 • U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies
 • Wij zorgen voor een nette afwerking
 • Een gratis offerte op maat

Offerte voor gevelreiniging in Wijchen aanvragen

Vraag nu direct uw vrijblijvende offerte voor gevelreiniging in Wijchen aan bij ChemDry Wouters. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-450900, of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken