skip to Main Content

Gevel in velp laten reinigen door ChemDry Wouters

Wilt u uw gevel in Velp laten reinigen? Schakel dan de hulp in van ChemDry Wouters. Wij zijn dé expert op het gebied van specialistische reiniging. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Wanneer u de gevelreiniging in Velp door ons laat uitvoeren, zult u gegarandeerd tevreden zijn over het resultaat. Vaak merkt u pas na het schoonmaken hoe vuil uw gevel eigenlijk was. Bespaar uzelf de tijd en moeite en laat de gevelreiniging dus over aan ChemDry Wouters. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken. Zo hoeft u zelf nergen naar om te kijken. Wilt u meer weten over gevelreiniging in Velp? Of wilt u een gratis offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met ChemDry Wouters.

Hogedrukreiniging of softstralen

Bij gevelreiniging in Velp gebruiken we bij ChemDry Wouters de beste materialen en technieken. De buitenkant van uw woning of bedrijfspand maken we schoon met behulp van een hogedrukreiniger of door middel van softstralen. Zo is de gevelreiniging in Velp snel en vakkundig geregeld. Bovendien behaalt u met professionele gevelreiniging van ChemDry Wouters een veel beter resultaat dan wanneer u zelf aan de slag gaat.

Gevel laten impregneren

Wilt u dat het resultaat van de gevelreiniging in Velp zo lang mogelijk zichtbaar blijft? Laat dan direct ook uw gevel impregneren door ChemDry Wouters. Hierbij brengen we een waterafstotende laag aan op de buitenkant van uw pand. Zo kunt u voorkomen dat vocht in de stenen trekt. Bovendien is uw gevel dankzij het impregneren ook beter beschermd tegen vuil en andere invloeden van buitenaf. Laat u de gevelreiniging in Velp combineren met het impregneren van de buitenmuur? Dan kunnen wij garanderen dat het effect van het impregneren wel 8 tot 10 jaar aanhoudt.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Kwaliteit bij ChemDry Wouters

Schakelt u de hulp van ChemDry Wouters in voor gevelreiniging in Velp? Dan beloven wij u een goed resultaat en een uitstekende service. Daarnaast bieden wij:

 • Een gratis offerte
 • Nette afwerking
 • Advies op maat
 • Up to date kennis
 • Minimale verstoring tijdens de werkzaamheden

Gratis offerte voor gevelreiniging in Velp

Bij ChemDry Wouters helpen we u graag met gevelreiniging in Velp, zowel voor bedrijven als particulieren. Bovendien ontvangt u bij ons een gratis offerte. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Bel ons via 0481-450900, mail naar info@chemdrywouters.nl of gebruik het contactformulier op onze website.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken