skip to Main Content

Gevelreiniging Nijmegen

Voor behoud van uw pand en een verzorgde indruk

Voor een verzorgde uitstraling van uw pand is gevelreiniging in Nijmegen zo nu en dan geen overbodige luxe. Een gereinigde gevel maakt een enorm verschil ten goede in vergelijking tot een gevel die al lange tijd niet is schoongemaakt. Denkt u dat het binnen afzienbare termijn nodig is om bij u een gevelreiniging te laten uitvoeren? Dan is ChemDry Wouters u in Nijmegen daarmee graag van dienst. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met specialisaties in diverse soorten reinigingen. Vanuit onze vestigingsplaats Bemmel zijn we natuurlijk snel bij u aanwezig. Neem voor gevelreiniging in Nijmegen dus vrijblijvend contact op met de schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters.

Vuil verwijderen met gevelreiniging

Het is niet te voorkomen dat de buitenzijde van uw huis of bedrijfspand in Nijmegen vervuilt. Dit gebeurt vaak ongemerkt. Invloeden van het weer en vooral ook het verkeer zorgen ervoor dat er aanslag op uw gevel verschijnt. Uw lichte stenen worden zo elk jaar weer een klein beetje donkerder, zeker aan de regenkanten en de straatkant. Dat betekent dat ze vuil zijn. Wij kunnen dit probleem vakkundig voor u aanpakken. Onze schoonmaakspecialisten maken gebruik van verschillende technieken voor gevelreiniging in Nijmegen. Enkele technieken die wij hiervoor gebruiken zijn hogedrukreiniging en softstralen. Hierdoor ziet uw gevel er in een mum van tijd weer stralend uit!

Flexibele aanpak in gevelreiniging in Nijmegen

ChemDry Wouters is een schoonmaakbedrijf met veel ervaring in gevelreiniging en andere soorten specialistische reiniging. Dat ziet u terug in onze aanpak. De resultaten daarvan zijn altijd optimaal. Bij elke opdracht houden we sterk rekening met de situatie van de klant en de omstandigheden ter plaatse. De gevelreiniging voeren we dus pas uit op het moment dat het u het beste uitkomt. Dat doen we dus niet bij uw bedrijf tijdens een vergadering, om te voorkomen dat we uw werkzaamheden storen. En als particulier wilt u vast niet dat u na uw nachtdienst om 8 uur ’s ochtends gestoord wordt door het geluid van onze gevelreiniger. Wij luisteren daarom altijd zeer nauwkeurig naar uw wensen en passen ons daarop aan. Wij horen dan vooraf graag van u hoe uw persoonlijke situatie of bedrijfssituatie eruit ziet. Wij stemmen onze werkzaamheden voor gevelreiniging in Nijmegen hier feilloos op af.

Gevelreiniging in Nijmegen

Gevel impregneren na reiniging

Natuurlijk is goede gevelreiniging vooral ook onderdeel van het onderhoud en het behoud van uw pand. Om daaraan extra aandacht te geven, adviseren wij u om na de gevelreiniging uw pand extra te beschermen door de gevel te impregneren. Zeker bij lichte stenen is impregneren niet onbelangrijk. Dat geldt ook voor bepaalde steensoorten, zoals kalkzand en breukstenen. Dit zijn poreuze stenen die vocht gemakkelijk opnemen. Door uw gevel na onze gevelreiniging in Nijmegen te laten impregneren, krijgt de buitenkant van uw pand een waterafstotende beschermlaag. Deze laag voorkomt dat vocht in de muren kan trekken. Het impregneermiddel dringt diep de stenen door en gaat gegarandeerd 8 tot 10 jaar mee.

Specialiteiten

Ook voor ander specialistisch werk kunt u bij ons terecht. U kunt ons inschakelen voor:

Heeft u ons naast gevelreiniging ook voor andere werkzaamheden nodig? Dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze vakmensen staan voor u klaar met verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Soorten werkzaamheden die u door ChemDry in Nijmegen kunt laten doen

Wij bieden u een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. Deze voeren we uit voor zakelijke en particuliere klanten in Nijmegen. Kies voor vakmanschap en kwaliteit als het gaat om:

De kwaliteiten van ChemDry Wouters

Voor professionele gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé expert in specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u ook dat uw gevel er weer spic en span uit komt te zien? Wij komen graag bij u langs in Nijmegen om ervoor te zorgen dat uw gevel weer schoon wordt. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om iedere opdracht vakkundig en efficiënt uit te voeren. We vinden het belangrijk om er écht voor onze klanten te zijn. Verder zijn onze voordelen:

 • Persoonlijk advies
 • Specialistische reiniging
 • Minimale verstoring
 • Veilig voor mens en dier

Neem contact met ons op  Contact opnemen over gevelreiniging in Nijmegen

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden om in Nijmegen gevelreiniging te laten uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact op met ChemDry Wouters voor meer informatie. Onze vakmensen helpen u graag met deskundig advies. U kunt ook direct een prijsopgave en offerte krijgen voor de schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0481-450900 en via het e-mailadres . U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. Wilt u ook gebruik maken van de uitstekende service van ChemDry Wouters? Wij zijn uw specialist als het gaat om de gevelreiniging in Nijmegen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken