skip to Main Content

Bij een gevelreiniging wordt de vervuiling verwijderd van gevels. Hierbij kan het gaan om algen, mos, maar ook andere soorten aanslag. Deze aanslag wordt voor een groot deel door vocht veroorzaakt. Echter kan de gevel ook vervuild zijn met graffiti en verf. De gevelreiniging kosten zijn daarom sterk afhankelijk van het type vervuiling.

Betaal nooit te veel

ChemDry Wouters is in staat om diverse soorten vuil van uw gevel te verwijderen. De kosten voor de gevelreiniging houden wij voortdurend in de gaten, zodat u nooit te veel betaalt. Onze tarieven zijn erg concurrerend, terwijl de gevelreiniging door ons uiterst effectief is.

Gevelreiniging

Gevelreiniging en bescherming

Voor ieder type gevel en ieder type vervuiling, weten wij een juiste gevelreiniging te realiseren. Naast het verwijderen van de gevel, kunnen wij tegen lage kosten, ook een bescherming van de gevel aanbrengen. In dat geval brengen wij een beschermde laag aan op de gevel, zodat deze voor een lange tijd beschermd is tegen vocht. Hierdoor zal er veel minder snel aanslag op de buitenmuur ontstaan, zodat deze een blijvend schoon aanblik heeft.

Ontvang een offerte op maat

Is uw gevel vervuild en wilt u deze laten reinigen? Benieuwd naar de gevelreiniging kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag direct wat de gevelreiniging kosten zijn. Door een zorgvuldige omschrijving van de opdracht, kunnen wij u een complete offerte op maat toesturen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken