skip to Main Content

Laat uw gevel reinigen door ChemDry Wouters

Een schoon pand, van binnen en van buiten, dat wilt u toch ook? Schakel daarom de specialisten van ChemDry Wouters in voor professionele gevelreiniging in Elst. U zult versteld staan van het resultaat! Vaak merken we niet eens hoe vuil de gevel na verloop van tijd is geworden. Maar zodra de gevelreiniging klaar is, zult u gegarandeerd het verschil zien. Bij ChemDry Wouters hebben we al jaren ervaring met het reinigen van de gevel van woonhuizen en bedrijfspanden. We gebruiken hoogwaardige materialen en effectieve technieken. Lees hier meer over gevelreiniging in Elst. Of neem direct contact op met ChemDry Wouters om een afspraak te maken.

Gevelreiniging dankzij hogedrukreiniging of softstralen

Wilt u zelf uw gevel in Elst reinigen? Daar is haast geen beginnen aan. Voor een goed resultaat is het namelijk van belang dat u de juiste techniek gebruikt. Bij ChemDry Wouters gebruiken we vaak een hogedrukreiniger voor het schoonmaken van de gevel. Of we reinigen de buitenkant van het pand door middel van softstralen. Door de experts van ChemDry Wouters in te schakelen voor gevelreiniging in Elst, weet u zeker dat het reinigen zorgvuldig en veilig gebeurt.

Gevel impregneren

Gevelreiniging is een hele klus. Wanneer uw pand weer mooi schoon is dankzij de hulp van ChemDry Wouters, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van dit resultaat kunnen genieten. Daarom raden wij ook altijd aan om de gevel te laten impregneren. Zeker bij lichte stenen is dit van groot belang! Door het impregneren van de buitenmuur, creëren we een waterafstotende laag. Zo is uw gevel goed beschermd tegen vuil en vocht. Het impregneermiddel dat wij gebruiken bij gevelreiniging in Elst trekt diep in de stenen. Zo is de buitenzijde van uw pand gegarandeerd 8 tot 10 jaar beschermd.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

De kwaliteiten van ChemDry Wouters

Kiest u voor gevelreiniging in Elst door ChemDry Wouters? Dan profiteert u ook nog eens van de volgende voordelen:

 • Wij bezitten de nodige kennis en expertise
 • Bij onze werkzaamheden garanderen we minimale verstoring
 • U krijgt advies op maat
 • Een nette afwerking gegarandeerd
 • Gratis offerte

Afspraak maken voor gevelreiniging in Elst

Voor gevelreiniging in Elst belt u de specialisten van ChemDry Wouters. Neem contact op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-450900. Ook kunt u mailen via info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken