skip to Main Content

Milieuvriendelijke gevelreiniging in Duiven

Gevelreiniging in Duiven is zo nu en dan nodig omdat u vanzelfsprekend ook wil dat uw kantoor- of bedrijfspand er zo representatief mogelijk uitziet. Dat wordt door uw klanten en ook door uw directe omgeving zeer op prijs gesteld. Schakel voor gevelreiniging dan de gespecialiseerde schoonmakers van ChemDry Wouters in. Na onze grondige gevelreiniging in Duiven weet u zeker dat dat echt het verschil maakt voor uw bedrijf. Wilt u op korte termijn ook de gevels van uw pand laten reinigen? Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in vele soorten schoonmaakdiensten, waaronder gevelreiniging. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of een afspraak voor gevelreiniging in Duiven.

Wanneer gevelreiniging in Duiven?

Bekijkt u uw gevel wel eens? Stoort de aanblik u en wilt u er iets aan laten doen? Dan is gevelreiniging in Duiven zeker aan te bevelen. En zeker bij lichte stenen, is het van belang, om de gevel ook te laten impregneren. Hiermee geven wij de gevel een waterafstotende beschermlaag, waardoor vocht niet in de muren kan trekken. Het impregneermiddel dat wij gebruiken doet gegarandeerd 8 tot 10 jaar zijn beschermende werk. Bepaalde steensoorten, waaronder kalkzandbreukstenen, zijn zeer poreus en nemen zeer gemakkelijk vocht op. Wij adviseren u dan om deze grondig te laten impregneren, nadat wij uw gevel gereinigd hebben reiniging. De voordelen van uw gevel impregneren zijn:

 • schoon en opgefrist uiterlijk van uw bedrijfspand
 • drogere gevel door de waterafstotende, beschermende laag.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Hierom kiezen voor ChemDry Wouters

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met vele specialisaties, waaronder gevelreiniging in Duiven. Bij ChemDry Wouters kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen, omdat wij met onze eigen schoonmaakproducten werken. Andere redenen om ons in te schakelen zijn:

 • Wij zijn uw expert in specialistische gevelreiniging
 • Wij garanderen een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden
 • U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies
 • Wij zorgen voor een nette afwerking
 • Een gratis offerte op maat

Offerte voor gevelreiniging in Duiven aanvragen

Vraag meteen uw geheel vrijblijvende offerte voor gevelreiniging in Duiven aan bij ChemDry Wouters. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-450900, of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken