skip to Main Content
Gevel Laten Reinigen & Impregneren

Gevel laten reinigen & impregneren

Laat uw gevel impregneren

Wilt u er voor zorgen dat uw gevel langer schoon blijft na een gevelreiniging? Of heeft u in uw pand last van doorslaand vocht dat binnenkomt via de gevel? Dan raden wij aan om uw gevel te laten impregneren! Bij het impregneren wordt er een waterafstotende laag aangebracht over de gevel. Op deze manier is uw gevel heel goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Lees verder voor meer informatie over de techniek die wij gebruiken tijdens het impregneren van de gevel.

De vloeimethode

Kiest u ervoor om uw gevel te laten impregneren door de vakmensen van ChemDry Wouters? Dan zullen wij de gevel eerst grondig reinigen voordat wij aan de slag gaan met het impregneren. Het impregneren gebeurt door middel van de vloeimethode. Wij gaan met een dun straaltje langs de gevel totdat de gevel volledig verzadigd is met de waterafstotende vloeistof. Wanneer de gevel helemaal is opgedroogd, is hij waterafstotend bij een regenbui. Het vocht van buiten heeft hierdoor geen kans om naar binnen te trekken.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw gevel laten impregneren door de mensen van ChemDry Wouters? Of heeft u nog vragen over onze aanpak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-50900 of een e-mail te sturen via info@chemdrywouters.nl. Tot slot kunt u ook het contactformulier op onze website invullen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken