skip to Main Content

impregneren van natuursteen

Gevel laten impregneren in Arnhem door ChemDry

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat uw gevel kan impregneren in Arnhem? ChemDry Wouters staat graag voor u klaar. Al jarenlang helpen wij bedrijven met specialistische reiniging zoals het reinigen en impregneren van gevels. Met onze ervaring, kennis en de juiste materialen hebben wij uw gevel binnen een handomdraai grondig gereinigd en geïmpregneerd, zodat hij er weer stralend uitziet en optimaal beschermd is tegen de invloeden van buitenaf. Lees verder voor meer informatie over aanpak of neem contact met ons op.

De gevel impregneren

Het impregneren van de gevel gebeurt vaak na een gevelreiniging. Door de gevel te impregneren zorgt u er namelijk voor dat hij waterafstotend wordt. Het impregneren van de gevel wordt door de vakmensen van ChemDry in Arnhem uitgevoerd middels de vloeimethode. De vloeimethode betekent dat wij met een dun straaltje langs de gevel gaan. De gevel raakt dan verzadigd met de waterafstotende vloeistof. De gevel moet dan nog even drogen en is dan waterafstotend bij een regenbui. Voor meer informatie over methode die wij gebruiken, neemt u vanuit Arnhem contact met ons op.

Redenen om de gevel te impregneren in Arnhem

Als bedrijf in Arnhem of omgeving heeft u diverse redenen om uw gevel te laten impregneren. Impregneren wordt bijvoorbeeld vaak gecombineerd met een gevelreiniging. Met het impregneren zorgt u ervoor dat de gevel waterafstotend wordt en voorkomt u dat de gevel weer snel vies wordt. Ook bij doorslaand vocht is impregneren een goede oplossing. De geïmpregneerde gevel stoot water af, waardoor het vocht niet meer naar binnen kan trekken.

De voordelen van ChemDry Wouters

Schakel vandaag nog de hulp van Chemdry Wouters in voor het impregneren van uw gevel in Arnhem en profiteer van de volgende voordelen:

 • Wij passen de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat
 • Wij bieden scherpe tarieven
 • Wij geven deskundig advies op maat
 • Wij maken alleen gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Wij bieden de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze voordelen en het afsluiten van een onderhoudscontract.

Neem contact met ons op  Neem contact met ons op

  Voor hulp van de vakkundige mensen ChemDry Wouters bij het reinigen en impregneren van uw gevel in Arnhem of vragen over onze werkwijze belt u naar 0481-50900, stuurt u een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vult u ons online contactformulier in. Wij sluiten dan graag een onderhoudscontract met u af en komen zo snel mogelijk bij u langs om uw gevel te impregneren in Arnhem.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken