skip to Main Content
Ga Volledig Schoon Het Water Op

Ga volledig schoon het water op

Bent u in het bezit van een sloep, jacht of werkt u met heuse cruiseschepen? Dan is het alweer tijd om deze het water op te laten. Het weer is prachtig en er staat een lekker briesje. Maar voordat het zover is, is het verstandig uw boot of schip vakkundig te laten reinigen. Zo wordt deze perfect klaargestoomd voor een nieuw seizoen. ChemDry Wouters is in te schakelen voor onder andere de glasbewassing. Zo zijn wij de laatste tijd al diverse keren ingeschakeld voor de glasbewassing van cruiseschepen.

Cruiseschepen reinigen, van binnen en buiten

ChemDry Wouters wordt regelmatig ingezet voor uitvoerige glasbewassing van schepen. Het is niet zo vreemd dat wij hiervoor geselecteerd worden. Omdat wij een allround aanbieder van specialistische reiniging zijn, kunnen wij na het reinigen van de glazen, ook direct de binnenzijde van cruiseschepen onder handen nemen. Zo kunnen wij met specialistische machines en zonder schadelijke middelen tapijten, houten vloeren, maar ook matrassen en sanitaire ruimtes hygiënisch schoon maken. Zo kunt u alle schoonmaakklusjes die moeten plaatsvinden voor het nieuwe seizoen uitbesteden aan één professional. Wel zo handig!

Ons inschakelen voor glasbewassing van cruiseschepen?

Wilt u dat uw boot, jacht of collectie cruiseschepen ook onze glasbewassing en specialistische reiniging aan de binnenzijde ondergaat? Schakel ChemDry Wouters in via ons online contactformulier of bel naar 0481-450900. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen voor een uitvoerige glasbewassing van cruiseschepen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken