skip to Main Content

Facilitaire dienstverlening Arnhem

Alles weer lekker schoon en fris

Zoekt u een professioneel bedrijf voor de facilitaire dienstverlening in Arnhem? Een allrounder die veel verschillende soorten facilitaire dienstverlening voor u op zich kan nemen? Dan vindt u daarvoor in de buurt van Arnhem ChemDry Wouters. Wij zijn een specialist in facilitaire dienstverlening uit Bemmel. In de regio Arnhem werken we voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij zorgen met ons werk dat uw woning en bedrijf er weer spic-en-span uitziet. Mogen we binnenkort ook bij u in Arnhem aan de slag? Dan nodigen we nu u alvast uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden. De contactgegevens voor de facilitaire dienstverlening van ChemDry Wouters vindt u onderstaand.

Flexibele aanpak in facilitaire dienstverlening in Arnhem

Bij ChemDry werken we met respect voor mens en milieu. Zo gebruiken we uitsluitend de beste schoonmaakmiddelen. Deze zijn minder milieubelastend dan de middelen die vroeger gebruikt werden. Door onze vakkennis weten we voor iedere schoonmaak precies het juiste middel te kiezen en te gebruiken. Voor bedrijven en bewoners in Arnhem hebben we op deze manier al veel klinkende resultaten mogen leveren. Het werk voeren we uit op een moment dat u dit het beste uitkomt. Voor particulieren is het belangrijk dat we de normale gang van zaken niet of zo min mogelijk verstoren. De facilitaire dienstverlening bij bedrijven heeft nog een ander aspect. We willen namelijk altijd zorgen dat het werkproces niet wordt verstoord. In beide gevallen schakelen we in onze planning en tijdens het werk eenvoudig met uw wensen mee. Reken dus niet alleen op onze vakkundige schoonmaak. Reken ook op onze flexibiliteit en praktisch inzicht.

Welke soorten facilitaire dienstverlening doet ChemDry?

ChemDry werkt voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Arnhem en omgeving op het gebied van de volgende soorten facilitaire dienstverlening:

 • Specialistische tapijtreiniging
 • Vakkundige meubelreiniging
 • Impregnatie van meubels en tapijt om brand te vertragen (en te voorkomen)
 • Uw gevel weer lekker schoon en met een frisse uitstraling
 • Schoonmaak zonnepanelen. Uw opbrengst zal (weer) hoger zijn

Neem contact met ons op  Meer informatie nodig over facilitaire dienstverlening in Arnhem?

  U kunt ChemDry Wouters op verschillende manieren bereiken. Via telefoonnummer 0481 450 900 . Met een e-mail aan het e-mailadres info@chemdrywouters.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Voor een compleet aanbod in facilitaire dienstverlening in Arnhem gaat u dus naar ChemDry Wouters.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken