skip to Main Content

Profiteer van onze ervaring en kennis

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Doesburg? Dan kunnen wij van ChemDry Wouters u helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw schoonmaakbedrijf. Wij kunnen u helpen met vloerreiniging, zodat deze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor periodiek onderhoud in Doesburg. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Wij hebben de afgelopen jaren veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende?

Uw adres voor diverse schoonmaakdiensten

Bij ChemDry Wouters vindt u verschillende schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Ons schoonmaakbedrijf kan u helpen bij vloerreiniging. Wij kunnen verschillende vloeren voor uw schoonmaken in Doesburg. Door ons in te schakelen, kunt u de levensduur van uw vloer verlengen. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Ook voor gevelreiniging en meubelreiniging zijn wij in Doesburg uw adres. Daarnaast bieden wij u hulp bij specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan kauwgom of graffiti verwijderen, maar ook bij het impregneren van uw gevel of het brandvertragend maken van uw stoffering is ons schoonmaakbedrijf u ook graag van dienst.

Waarom kiest u ons schoonmaakbedrijf in Doesburg?

U kunt natuurlijk ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen voor meubelreiniging in Doesburg. Want waarom zou u voor ChemDry Wouters kiezen? Nou, u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in Doesburg, omdat:

  • Wij hebben ruim 20 jaar kennis en ervaring in huis.
  • U vindt bij ons een breed pakket aan schoonmaakwerkzaamheden onder 1 dak.
  • U bij ons bedrijf profiteert van aantrekkelijke tarieven, die wij vooraf met u doornemen.
  • Uw tapijt, vloer of meubel er weer als nieuw uitziet dankzij onze specialistische reiniging.
  • Wij u ook hulp bieden in noodsituaties: onze calamiteitendienst is dag en nacht te bereiken.

Heeft u nog vragen?

Zou u graag wat meer willen weten over onze mogelijkheden in Doesburg? Neemt u dan gerust contact op met ons schoonmaakbedrijf. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen met bijvoorbeeld tapijtreiniging. U kunt hiervoor meteen het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk. U kunt ook een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl of bellen naar 0481-450900. Wanneer u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Doesburg, kies dan voor de kennis en ervaring van ChemDry Wouters.

straatwerk_schoon__vuil

Back To Top