skip to Main Content
Dit Vuil Vindt U Op Uw Muren

Dit vuil vindt u op uw muren

Schone muren zijn een perfect visitekaartje

Wist u dat de muren van uw pand dag in dag uit allerlei viezigheid opvangen? Laat uw muren daarom weer eens grondig schoonmaken. Wij sommen graag eens voor u op welke viezigheid er allemaal op uw muren terecht komt. En wist u dat dit vuil schade aan kan brengen aan uw muren? Kortom, laat onze specialisten uw muren grondig schoonmaken!

Ontdek welk vuil er op uw muren zit

In de lucht hangt allerlei viezigheid. De verzamelnaam voor alle in de lucht zwevende deeltjes is fijnstof. Deze deeltjes variëren in oorsprong, grootte en samenstelling. De precieze samenstelling is afhankelijk van de plaats, de tijd en het seizoen. De meest smerige deeltjes zijn het gevolg van verbrandingsprocessen. Denk aan dieselroet. De gemiddelde samenstelling van fijnstof is dan ook als volgt de verdelen (met uitzondering van de restgroep):

  • Verkeer: 41%
  • Industrie: 22%
  • Landbouw: 20%

Ligt uw pand aan een snelweg? Dan kunt u zich dus wel voorstellen hoeveel viezigheid er inmiddels op uw muren is beland. Dit vuil kan de kwaliteit en de kleur van uw muren heftig aantasten! Laat uw muren dus spoedig door ons schoonmaken.

Laat ons uw muren grondig schoonmaken

Bent u ervan overtuigd dat u uw muren ook weer eens moet laten schoonmaken? Bel naar 0481-50900, stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen uw muren graag schoonmaken, zodat uw pand weer een perfect visitekaartje vormt!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken