skip to Main Content

Neem geen risico met gezondheid

Heeft u een grondige (extra) Corona schoonmaak nodig in uw bedrijf? Bel dan de specialisten van ChemDry Wouters en neem geen risico. In het belang van uzelf, uw medewerkers en uw klanten is het noodzakelijk om uw bedrijf regelmatig schoon te maken. Dat is natuurlijk altijd al het geval. Maar sinds de uitbraak van de Corona-crisis wordt het belang van een extra grondige schoonmaak extra benadrukt. Neem dus het zekere voor het onzekere en schakel de experts van ChemDry Wouters in voor een Corona schoonmaak. Onderstaand leest u meer over de corona schoonmaak van ChemDry Wouters.

Extra schoonmaak in Coronacrisis

Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf zijn we bij Chem Dry Wouters uitstekend op de hoogte van hoe we een Corona schoonmaak moeten aanpakken. Wij weten dat virussen zoals het coronavirus slechts korte tijd leven. Met gewone schoonmaakmiddelen zijn die heel goed te bestrijden. Speciale middelen zijn daarbij voor de schoonmaak niet nodig. Wij adviseren u om uw kantoor of bedrijf wat vaker te laten reinigen. Het is zeker wel belangrijk dat contactpunten en sanitair vaker schoongemaakt moeten worden.

Hoe belangrijk is een Corona schoonmaak?

Om geen risico te nemen, adviseren wij u om uw bedrijf regelmatig, en dus ook vaker dan gemiddeld, goed schoon te laten maken. Het heeft namelijk echt zin om contactoppervlakken goed schoon te houden. Het is immers zo dat het coronavirus kortstondig kan overleven op deze oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan trapleuningen, deurkrukken, kranen, telefoons et cetera.

Schoonmaken met anderhalve meter maatregel

Als schoonmaakbedrijf doen wij graag een Corona schoonmaak bij u. Daarbij houden onze werknemers zich wel graag aan de anderhalve meter richtlijn van het RIVM. Als wij in trappenhuizen of bij een entree veilig willen werken, dan stemmen we dit graag met u af en maken we werkafspraken over de schoonmaak. BIj voorkeur doen we Corona schoonmaak buiten kantoor- en/of openingstijden van uw bedrijf.  Contact opnemen voor Corona schoonmaak

  Wilt u ChemDry Wouters inzetten voor een speciale Corona schoonmaak in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons tevens telefonisch bereiken door te bellen naar 0481-450900 of u kunt een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. De experts van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters staan klaar voor een Corona schoonmaak in uw kantoor.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken