skip to Main Content

Zet ChemDry Wouters in voor periodiek vloeronderhoud

Wenst u vakkundig vloeronderhoud? Schakel dan een specialist van ChemDry Wouters in voor een snelle en grondige onderhoudsbeurt van uw vloeren. Wie zijn wij? Chem-Dry staat bekend als een ware specialist in vloerreiniging- en onderhoud. Indien u een professionele vloerreiniging wenst, kunnen wij uw vloer zowel reinigen als impregneren. Dit doen wij bij zowel harde als zachte vloerbedekkingen. Door onze vele kennis en kunde en systematische aanpak, hebben al diverse klanten door het gehele land ons weten te vinden. Laat daarom uw vloeronderhoud aan ChemDry Wouters over. Bij ons is uw vloerreiniging in goede handen.

Wat heeft Chem-Dry u te bieden?

Vloeronderhoud is van belang voor elke vloer. Indien u uw vloer twee tot drie keer per jaar laat onderhouden, verlengt de levensduur ervan aanzienlijk. Voor uw vloeronderhoud gebruiken wij enkel professionele reinigingsapparatuur en de beste middelen. U kunt ons inschakelen voor het onderhoud van vloeren van PVC, natuursteen, hout, linoleum en siergrind. Hierbij weten wij bij elke vloersoort de juiste reinigingsmethode toe te passen. Zo gebruiken wij een speciale koolzuurmethode bij het reinigen van tapijt, welke minder water verbruikt dan andere methoden. Dit maakt dat uw tapijt al na enkele uren volledig droog is. Ideaal wanneer u deze snel weer wilt gebruiken.

Meer dan vloeronderhoud

Wist u dat wij u meer te bieden hebben dan enkel vloeronderhoud? Zo kunnen wij ook uw meubels en tapijten impregneren. Hierbij gebruiken wij een speciaal impregneermiddel dat water en vuil afstoot. Het grote voordeel hiervan is dat uw meubilair en tapijt niet snel meer vies zullen worden. Tevens zijn wij inzetbaar voor het aanbrengen van brandvertraging, het verrichten van een glasbewassing, gevelreiniging en calamiteitenreiniging. Kortom, wij bieden naast vloeronderhoud nog veel meer diensten aan en maken onze status als allround schoonmaakbedrijf waar.

vloeronderhoud

Schakel ons in voor uw vloeronderhoud

Wenst u periodiek vloeronderhoud te laten verrichten aan uw vloeren? Schakel dan de specialisten van Chem-Dry in. Bij ons profiteert u van een snelle en secure reiniging van uw vloeren, waarbij deze niet beschadigd raken. Sterker nog, door onze speciale methode gaan uw vloeren nog jarenlang mee. Meer weten over ons vloeronderhoud? Bel ons dan direct via 0481-50900 of info@chemdrywouters.nl. Spoedig komen wij dan bij u langs om uw vloeronderhoud verrichten, waarbij wij de beste methodes zullen toepassen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken