skip to Main Content
Bioscoopzaal Schoonmaken

Bioscoopzaal schoonmaken

Professionals voor bioscoopzaal reiniging

In een bioscoopzaal zitten avond aan avond steeds weer nieuwe mensen. Iedereen zit op dezelfde pluchen stoelen met popcorn, frisdrank en andere snacks. Dit kan ervoor zorgen dat de stoelen of het tapijt in de bioscoopzaal na verloop van tijd minder fris worden. Daarom is het belangrijk om de zaal regelmatig te reinigen.

Bioscoopstoelen laten reinigen

Bij ChemDry Wouters kunnen we de bioscoopstoelen grondig reinigen. Dankzij onze specialistische meubelreiniging zijn de stoelen in een mum van tijd weer fris. Bij ChemDry Wouters zorgen we bovendien dat de zaal snel weer in gebruik genomen kan worden.

Tapijtreiniging in de bioscoopzaal

Ook het tapijt op de vloer van de zaal wordt snel minder fris. Stof en vuil worden in het tapijt gelopen, door al die mensen die naar hun stoelen lopen en weer terug. Wanneer u dan toch de stoelen laat reinigen, kunnen we direct het tapijt reinigen. Zo zullen de gasten met meer plezier in de zaal zitten.

Wilt u een bioscoopzaal laten reinigen door ChemDry Wouters? Neem telefonisch contact op via 0481-450900. U kunt ook het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken