skip to Main Content
Bestrating Reinigen Zelf Doen Of Uitbesteden?

Bestrating reinigen zelf doen of uitbesteden?

Besteed moeilijke en grote oppervlakken uit

U heeft graag een representatief kantoor waar u met veel plezier klanten wilt ontvangen en waar u uw zaken kunt doen. Dan is ook de buitenkant van uw kantoor een aandachtspunt voor een goed verzorgde indruk. Dat geldt niet alleen voor het ‘groen’, maar ook voor de bestrating bij uw pand. Dan is aan u de keuze of u de bestrating met enige regelmaat zelf reinigt, of dat u dat uitbesteedt. Beide opties heb zo hun voordelen. In dit blog vertellen we u waarom bestrating laten reinigen door een professional soms beter is.

Zelf reinigen van uw bestrating

Als u een eenvoudige, doorsnee bestrating bij uw pand heeft, kan het aantrekkelijk zijn om die regelmatig zelf te reinigen. Heeft uw sierbestrating of zeer grote oppervlakken te reinigen? Dan verwijzen we u direct door naar de volgende alinea. Als u kiest voor het zelf reinigen van uw bestrating, dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Als u met enige regelmaat de bestrating schoonmaakt, is eenvoudige reiniging voldoende. Eenvoudige reiniging is met standaard schoonmaakmiddelen, zoals allesreiniger, en met gebruik van een zachte borstel prima te doen. En als het iets grondiger moet gebeuren, kunt u met een terrasreiniger of hogedrukspuit ook goed uit de voeten. Let op: dit kan tot beschadigingen leiden. De voordelen van het zelf reinigen van bestrating zijn:

  • wekelijks onderhoud kost weinig tijd
  • eenvoudige schoonmaakmiddelen zijn overal verkrijgbaar
  • zeer lage kosten

Reinigen van bestrating uitbesteden

Als u bij uw pand sierbestrating heeft liggen of als er grote oppervlakken, zoals parkeerplaatsen, gereinigd moeten worden, is het al snel voordeliger om dit werk uit te besteden. Specialisten in het reinigen van bestrating weten precies welke middelen en materialen er nodig zijn om snel, effectief en zonder beschadigingen uw bestrating te reinigen. De voordelen van bestrating reinigen uitbesteden zijn:

  • altijd een verzorgde entree
  • langere levensduur van uw bestrating
  • nooit gladde aanslag op uw bestrating
  • grondige reiniging, inclusief onkruid en kauwgom van tegels verwijderen
  • voordelig tarief bij periodieke reiniging

Advies over bestrating reinigen

Weet u al of u uw bestrating zelf gaat reinigen of dat u dat liever uitbesteedt aan een specialist? Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en tarieven van bestrating reinigen, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij adviseren u graag over het reinigen van uw bestrating.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken