skip to Main Content

Professionele bedrijfspand schoonmaak in Velp

Wilt u een professionele bedrijfspand schoonmaak in Velp uit laten voeren? Dan kunt u terecht bij de experts van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters! Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen van bedrijfspanden in Velp en de omgeving, en zorgen er graag voor dat ook uw pand er weer netjes, hygiënisch en representatief uit komt te zien. Hiervoor maken we gebruik van geavanceerde apparatuur. Onder een bedrijfspand schoonmaak in Velp valt onder andere het onderhoud van vloeren en meubels, maar ook voor gevelreiniging, glasbewassing en andere (al dan niet gespecialiseerde) reinigingswerkzaamheden kunt u ons inschakelen. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Werkzaamheden bij schoonmaak van een bedrijfspand

Wanneer we aan de slag gaan met bedrijfspand schoonmaak in Velp, doen we meer dan alleen de bureaus afnemen en de toiletten poetsen. Wij kunnen ook specialistische reiniging van publieke ruimtes, keukens, sanitaire ruimtes, bijzondere vloeren en gevels uitvoeren. Bij een bedrijfspand schoonmaak in Velp kunt u dan onder andere denken aan tapijt-, vloer- en meubelreiniging, glasbewassing, graffiti verwijderen, gevelreinigen (en deze eventueel ook impregneren), het reinigen van gordijnen, maar natuurlijk ook de ‘standaard’ schoonmaakwerkzaamheden. Met onze hulp ziet uw bedrijfspand er na de schoonmaak in Velp weer schoon en representatief uit, en is hij volledig hygiënisch. Meer weten over de werkzaamheden die we specifiek in uw pand uit kunnen voeren, en hier een vrijblijvende offerte voor ontvangen? Neem contact met ons op!

De redenen dat u ChemDry Wouters kiest

Waarom u juist voor de specialisten van ChemDry Wouters kiest voor een bedrijfspand schoonmaak in Velp? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • Specialistische reiniging waarbij gebruik gemaakt wordt van moderne, geavanceerde apparatuur
  • U en uw collega’s kunnen gewoon doorwerken want we zorgen voor minimale verstoring
  • We geven persoonlijk advies over de reiniging en het onderhoud van uw pand
  • Veilige schoonmaakwijze die niet schadelijk is voor mens en dier
  • Een nette afhandeling

Vrijblijvende offerte bedrijfspand schoonmaak Velp

ChemDry Wouters is uw partner voor een professionele bedrijfspand schoonmaak in Velp. Benieuwd welke werkzaamheden we aan uw pand uit kunnen voeren? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op! Dat doet u via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij zijn uw specialist voor een grondige bedrijfspand schoonmaak in Velp.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken