skip to Main Content

Professionele bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen

Een professionele bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen uit laten voeren? Daarvoor bent u bij schoonmaakbedrijf CheDry Wouters aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het grondig reinigen van bedrijfspanden in Nijmegen en de omgeving. We beschikken over moderne, geavanceerde apparatuur die we gebruiken voor onder andere het schoonmaken en onderhouden van vloeren en meubels, maar ook voor gevelreiniging, glasbewassing en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij de bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen kunt u ons inschakelen. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op.

Werkzaamheden die wij in en om uw bedrijfspand uitvoeren

Wanneer we de bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen voor u verzorgen, gaan we aan de slag met een groot aantal werkzaamheden. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor specialistische reiniging van publieke ruimtes, sanitaire ruimtes, keukens en bijzondere vloeren en gevels. De werkzaamheden die we onder andere uit kunnen voeren bij een bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen zijn tapijt-, vloer- en meubelreiniging, glasbewassing, graffiti verwijderen, gevelreiniging (en de gevel impregneren), het reinigen van gordijnen en natuurlijk de ‘standaard’ schoonmaakwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er weer schoon en representatief uitziet. Meer weten over onze werkzaamheden en wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom u kiest voor ChemDry Wouters

Waarom u juist kiest voor de service van ChemDry Wouters voor een bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen? Wij zorgen altijd voor een grondige reiniging, en we hanteren een klantvriendelijke manier van werken. We zetten de voordelen van onze service nog even handig voor u op een rij:

  • Specialistische reiniging waarbij we gebruik maken van moderne, geavanceerde apparatuur
  • Minimale verstoring zodat u en uw collega’s gewoon door kunnen werken
  • Persoonlijk advies over de reiniging en het onderhoud van uw pand
  • Veilige schoonmaakwijze die niet schadelijk is voor mens en dier
  • Een nette afhandeling

Vrijblijvende offerte bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen

ChemDry Wouters is uw partner voor een bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen. Wilt u weten wat we voor uw pand kunnen betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor meer informatie. Wij stellen dan ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Voor een grondige bedrijfspand schoonmaak in Nijmegen kiest u voor de service van ChemDry Wouters.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken