skip to Main Content
Altijd Voor U Bereikbaar Bij Specialistische Schoonmaak

Altijd voor u bereikbaar bij specialistische schoonmaak

Reken op ChemDry als u ons direct nodig heeft bij een calamiteit

Direct hulp nodig voor calamiteitenreiniging? ChemDry Wouters staat voor u klaar. 24 Uur per dag en alle dagen van de week. ChemDry Wouters is uw vakkundige bedrijf dat zorgt voor specialistische reiniging. Wij zijn mensen van de praktijk en weten op welke manier we u in de praktijk het beste verder kunnen helpen. Door een toenemende vraag naar calamiteitenreiniging hebben wij gezorgd dat we altijd bereikbaar zijn. Heeft u ons direct nodig? U vindt onze telefoonnummers voor reiniging bij calamiteiten onderstaand.

Calamiteitenreiniging in de praktijk

De meeste situaties waar snel hulp en reiniging geboden zijn, worden veroorzaakt door wateroverlast. Meestal ontstaat dit door weersomstandigheden. Een hevige stortbui heeft de binnenzijde van uw pand bereikt en gezorgd voor waterschade en vervuiling. Daarnaast staat uw gevel onder water. Als de boel weer opdroogt blijft er een laag vieze smurrie over. Dat doet geen goed aan de uitstraling van uw pand. Aan de binnenkant kunnen we u helpen met de schoonmaak. Snel en effectief. Uw vloerbedekking en meubels worden grondig aangepakt. Binnen korte tijd heeft u de uitstraling terug die u naar uw klanten wilt overbrengen. De gevel aan de buitenkant nemen we voor u onder handen. Een grondige schoonmaak met een optimaal resultaat. Daar gaan we voor bij de calamiteitenreiniging van ChemDry doornenbal. Niet alleen bij wateroverlast en schade kunt u ons inschakelen. We komen ook als er goed moet worden schoongemaakt na een inbraak. Glas over de hele vloerbedekking? Vieze vlekken op bekleding en meubels? ChemDry Wouters gaat voortvarend voor u aan de slag met de specialistische reiniging. Wij begrijpen volkomen dat uw belang als ondernemer er op is gericht om zo snel mogelijk weer te kunnen draaien met uw zaak.

5 Voorbeelden van calamiteitenreiniging

We noemen u een aantal situaties waar u ons direct voor kunt oproepen:

  • Waterschade na een stortbui
  • Waterschade na een gesprongen leiding
  • Modder over de vloer
  • Een vervuilde gevel
  • Vervuiling na een inbraak of vernieling

Met gevelreiniging bedoelen we ook achtergelaten graffiti. Staat er nu graffiti op uw gevel? Bel ons en wij komen er aan om het direct schoon te maken.

Spoednummers voor calamiteitenreiniging

Heeft u direct de hulp nodig van ChemDry Wouters? Bel dan voor de calamiteitenreiniging met onze telefoonnummers 06-53311043 of 06-55884322. Wij staan altijd voor u klaar en zorgen voor een praktische oplossing.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken