skip to Main Content
5 Redenen Waarom Glasbewassing Zo Belangrijk Is

5 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is

ChemDry Wouters legt uit

Kent u dat? Op momenten dat ineens een felle zon gaat schijnen, valt het u op dat stof en vuil erg zichtbaar zijn. Dat kan een klein schrikmoment opleveren. Want ligt dat aan u? Of is dat eigenlijk altijd wel het geval? U ziet stof op kasten en tafels en ramen blijken ook niet meer zo doorzichtig als u dacht. Door de zoninval in huis zijn ineens vieze vegen en opgedroogde regendruppels zichtbaar. Misschien wordt u zo herinnert aan de dag dat u voor het laatst uw ramen hebt gewassen. Of misschien heeft u dat onlangs nog wel gedaan, maar is het toch weer tijd voor een schoonmaak. Glasbewassing is namelijk belangrijker dan u wellicht zou verwachten. Wij geven u op deze pagina 5 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is.

Waarom glasbewassing?

Of u bij u thuis schone ramen nodig vindt hebben, is natuurlijk uw persoonlijke beslissing. Wat een ander ervan vindt, is dan niet zo belangrijk. Maar voor een bedrijf is glasbewassing wel een wezenlijk onderdeel van een gezonde bedrijfsvoering. Daarom zetten we speciaal voor bedrijven de 5 redenen waarom glasbewassing zo belangrijk is op een rijtje.

De vijf redenen

    1. Een frisse winkel of fris bedrijfspand is representatief en trekt meer klandizie. Schone ramen door regelmatige glasbewassing zorgen voor een frisse kijk en een schone aanblik. De aanzicht van het pand is een visitekaartje dat u goed wilt verzorgen.
    2. Met glasbewassing verlengt u de levensduur van uw pand. Als u te lang wacht met het wassen van de ramen en kozijnen, kan het vuil voor krassen gaan zorgen.
    3. Door regelmatig de ramen te lappen, voorkomt u mogelijke schimmelvorming aan de binnen- en/of buitenkant. Schimmel is erg slecht voor de gezondheid en wilt u dus voorkomen in uw woning of (bedrijfs)pand.
    4. Glasbewassing is een snelle en relatief goedkope manier om uw woning of pand er weer als nieuw uit te laten zien.
    5. Het effect van schone ramen is direct zichtbaar! Als de ramen eenmaal zijn gelapt, kan iedereen weer tevreden naar buiten kijken.

ChemDry Wouters inschakelen voor glasbewassing

Besteedt u glasbewassing liever uit? Of heeft u een groot (bedrijfs)pand met veel ramen, waardoor het voor u onmogelijk is om de glasbewassing zelf te doen? Dan kunt u de hulp van ChemDry Wouters inschakelen. Ons team van professionele glazenwassers heeft de kennis, materialen en middelen om streeploos en snel bij u aan het werk te gaan. Afhankelijk van de hoogte van uw pand kunnen we een traditionele ladder, telescoopbewassing of eventueel een hoogwerker inzetten. Maak nu direct een afspraak voor glasbewassing door ChemDry Wouters.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken