skip to Main Content
3 Schoonmaaktips Als U Huisdieren Heeft

3 Schoonmaaktips als u huisdieren heeft

Schone omgeving voor mens en dier

Heeft u huisdieren thuis, zoals een hond of een kat? Dan zult u vast al hebben gemerkt dat schoonmaken extra belangrijk is. Huisdieren laten vaak veel haren achter door het hele huis. En ook vieze pootjes kunnen makkelijk vlekken maken. Daarom geeft ChemDry Wouters in dit blog 3 tips voor het schoonhouden van uw huis met huisdieren.

1. Stofzuigen, stofzuigen, stofzuigen

De haren van uw hond of kat zijn vaak het grootste probleem bij het schoonmaken. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk schoon te maken. Dit gaat het makkelijkst met behulp van de stofzuiger. Voor een hygiënisch schoon resultaat is het aan te raden om dagelijks even de stofzuiger door het huis te halen.

2. Dagelijks luchten

Door dagelijks de ramen in huis open te zetten, zorgt u dat uw huis schoon en fris blijft ruiken. Bovendien is schone lucht belangrijk voor de gezondheid van mens en dier. Zo voorkomt u dat de geur van de kattenbak of de hondenbrokken uw hele huis overneemt.

3. Zo snel mogelijk zindelijk maken

Voorkomen is beter dan genezen, zeggen wij altijd. Daarom is het slim om uw huisdier zo snel mogelijk zindelijk te maken. U wilt namelijk niet dat uw beestje op het tapijt zijn behoefte doet. Die vlekken krijgt u namelijk niet meer hygiënisch schoon. Is er toch een ongelukje gebeurd? Of heeft u vlekken in het tapijt zitten door vieze pootjes? Schakel dan ChemDry Wouters in voor specialistische tapijtreiniging.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken