skip to Main Content
3 Positieve Effecten Van Kantoorschoonmaak

3 Positieve effecten van kantoorschoonmaak

Redenen om te kiezen voor professionele kantoorschoonmaak

Bij Chemdry Wouters vinden wij dat iedereen recht heeft op een schone werkomgeving. Daarom is het onze missie om professionele schoonmaakdiensten te leveren tegen vriendelijke prijzen. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om uw kantoor te laten desinfecteren, dan heeft u daar veel profijt van. In dit blog vertellen we u graag meer over de positieve effecten van kantoorschoonmaak.

Een goede eerste indruk maken

Of er nu een potentiële klant of een sollicitant uw pand binnen stapt, u wilt natuurlijk een goede eerste indruk achterlaten. Uw pand is toch ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Vieze vloeren en ramen geven een onverzorgde en rommelige indruk. Een schone omgeving zorgt juist dat mensen zich er prettig voelen. Ook laat u hiermee zien dat u zorg draagt voor uw pand en uw personeel.

Verspreiding van virussen voorkomen

Uiteraard zitten we momenteel nog midden in een wereldwijde pandemie. Daardoor werken er misschien meer mensen thuis, maar voor de mensen die wel op kantoor zijn is het van groot belang om te voorkomen dat een virus zich via uw kantoor verspreid. Dit doet u door te zorgen dat uw personeel altijd anderhalve meter afstand van elkaar houdt en natuurlijk door de bureaus goed te ontsmetten. Maar ook als er geen virus heerst, is een schone werkplek goed voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat een schone werkplek zelfs leidt tot minder ziekteverzuim!

Verhoogde productiviteit

In een schoon en opgeruimd kantoor kan uw personeel beter werken. Ze kunnen zich beter focussen, voelen zich prettiger en hoeven bovendien niet lang te zoeken een nietmachine of die map met documenten. Wanneer werknemers een eigen bureau hebben, zullen zij sneller het initiatief nemen om deze schoon en opgeruimd te houden dan bij flexplekken.

Uw kantoorschoonmaak uitbesteden aan Chemdry Wouters

Het moge duidelijk zijn dan het heel erg belangrijk is om uw kantoorpand goed schoon te houden. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Chemdry Wouters neemt u deze klus graag uit handen. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze scherpe tarieven en onze diensten. Via het online contactformulier hier op de pagina kunt u gemakkelijk een bericht aan ons achterlaten. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar: v of te mailen via info@chemdrywouters.nl. Kies voor de professionele kantoorschoonmaak van Chemdry Wouters!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken